OM OSS

Velkommen til EnModa Life - Online Designer Outlet

«EnModa Life skal tilby de største designer plagg som ofte kan koste en månedslønn og mer, for tilsvarende pris som du vanligvis betaler for ett standard motemerke»

Ideen om en nettbutikk som kunne tilby de samme priser og produkter som Outlets og fabrikk utsalg du kan finne i Europa ble født høsten 2018.

Da vi begynte å undersøke hvordan de kunne tilby så lave priser, fant vi ett nettverk av leverandører som solgte kolleksjoner fra overproduksjon, overskuddslager og konkursutsalg til veldig fordelaktige priser.

En naturlig begrensning ved oppkjøp fra disse leverandørene er tilgjengelighet av størrelser og antall, så her er det «først til mølla» prinsippet som gjelder, men, dette betyr også at våre kolleksjoner blir fornyet ganske ofte.

 

«Dette er offisielle godkjente leverandører som gjør at vi kan gi våre kunder en ektehetsgaranti»

Med slike priser er det vel umulig at produktet er ekte?

Vi var også litt bekymret for at produktene kanskje ikke var av en ekte sort, men bekymringene forsvant fort da vi selv fikk teste produktene, og verifisert at alt som blir levert er ekte varer, samt at vi som nevnt kun jobber med offisielt godkjente underleverandører av de store merkene.

Frakt & ekstra kostnader

Varene blir sendt fra flere lagerhus rundt om i Europa, hovedlageret ligger i Sverige, så våre varer er ikke inkludert moms og eventuell fortolling. Vi sender majoriteten av våre bestillinger via FedEx såframt det ikke er annet spesifisert.

EnModa Life sider og merkenavn er eid og drevet av AZDesign Ltd

 

This is a standard cookie notice which you can easily adapt or disable as you like in the admin. We use cookies to ensure that we give you the best experience on our website.

Pre-loader